Over ons

Over ons

Onze winkel in Duiven is sinds 1993 gevestigd in de Elshofpassage. September 2012 zijn wij verhuisd naar de huidige, grotere locatie. Belangrijkste reden hiervan was om onze klant overzichtelijk de ruimte te bieden en kennis te laten maken met ons uitgebreide, steeds wisselende assortiment. 

Enjoy, Elvira, Geisha, Tante Betsy, Tramontana, Angels, Red Button en Para-mi vormen hier de basis van, aangevuld met vraag en aanbod van het moment. Hierdoor wisselt onze collectie snel, is onderscheidend en zijn wij altijd trendvolgend.

Al sinds 1999 is Satisfashion gevestigd aan het Julianaplein in Beuningen.

Beide winkels hebben in de jaren al een grote vaste klantenkring opgebouwd. Dat heeft niet alleen te maken met het brede assortiment en de fijne sfeer die je er als klant aantreft, maar zeker ook doordat er wekelijks inkopen wordt gedaan. Zo is er bij Satisfashion altijd iets nieuws te vinden.

Bij Satisfashion weten de medewerksters perfect de juiste balans te vinden tussen aandacht schenken en mensen hun vrijheid van zoeken te laten. Als er behoefte is aan advies staat het team echter klaar om je creatief van deskundig advies te voorzien. Satisfashion heeft voor ieder wat wils, het nieuwste van het nieuwste en je krijgt er een hartverwarmend welkom en een behandeling waarbij je jezelf meer dan prettig voelt.

Geen enkele klant is hetzelfde en heeft vanzelfsprekend haar eigen wensen. De ervaring en de ruime collectie aangeboden in een relaxte, huiselijke sfeer, moeten ervoor zorgen dat er sprake blijft van het ultieme “shopgevoel”.

Wij weten als geen ander, dat er vandaag de dag grote veranderingen plaatsvinden op het gebied van winkelen.. Stil staan we zeker niet, maar blijven het “traditionele winkelen” trouw.
Hiernaast zijn wij per maart 2020 een webshop gestart, om het voor de jullie zo aangenaam mogelijk te maken om zelfs thuis te kunnen genieten van de aandacht, tijd en service.

Logo Satisfashion

Voor vragen kan je telefonisch contact opnemen met Satisfashion Duiven
T: 0316 269006